Wie zijn wij

Tegelzet- en afbouwbedrijf Hoevers is een allround Tegelzet- en afbouwbedrijf voor in en rondom uw woning.

We zijn vroeger zelf begonnen in de nieuwbouw projecten, waarna we na 10 jaar de particuliere markt hebben opgezocht. Dit is toch wat persoonlijker waardoor we meer met de klus en de klant zelf betrokken zijn. Ondertussen zijn we 30 jaar verder en in combinatie met het ontwerpen en verkopen van badkamers en toiletten, kunnen we een goed beeld geven wat de mogelijkheden en kosten kunnen zijn van uw verbouwing en/of renovatie.

Uw wensen staan centraal als wij voor u aan de slag gaan. Daarom kiezen wij het liefst voor de persoonlijke benadering. Samen bespreken we al uw wensen door, waarna wij een eerste opzet kunnen maken in combinatie eventueel met een 3-D ontwerp. Als de gewenste combinatie is gekozen, kunnen wij hier een passende offerte aan koppelen.

Als eenmanszaak is het voordeel dat we zelf ook altijd op de werkvloer aanwezig zullen zijn, en er hierdoor geen misverstanden kunnen ontstaan. We hebben immers zelf de werkzaamheden opgenomen en besproken met de klant. We werken vaak samen met installateurs waardoor de werkzaamheden ook vlot blijven doorlopen en de verbouwing klaar zal zijn volgens de gemaakte afspraken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. complete badkamers, toilet renovaties, keukens, tegelvloeren en diverse stuc- en metsel werkzaamheden.